Witgoed service

Als u witgoed aanschaft, zoals een wasdroger, een ijskast of een oven bijvoorbeeld, dan rekent u erop dat het apparaat probleemloos functioneert. Want door voor een goed merk te gaan, heeft u tenslotte gekozen voor optimale kwaliteit en duurzaamheid. Desondanks kan het gebeuren dat een ijskast of een wasmachine het begeeft, en dat komt altijd ongelegen! Maar geen paniek, onze gespecialiseerde monteurs zijn ervoor opgeleid om het mankement aan uw apparatuur snel en adequaat te verhelpen. Want ook na jarenlang gebruik loont het meestal om een witgoed-apparaat te laten repareren. Zodat u weer snel aan de slag kunt.

Kusters Elektro Service staat voor een optimale kwaliteit en duurzaamheid van al uw witgoed.

Sraar Kusters

Specialist

De uitstekende service van Kusters Elektro Service

De beste merken in de branche bieden een perfecte dienstverlening, door de service uit te besteden aan ervaren monteurs in de regio. Zo staan gespecialiseerde Miele service technici voor u klaar als zich onverhoopt een probleem voordoet. Als u ons belt voor een afspraak, kunnen we in overleg een afspraak op korte termijn inplannen. Want voor Miele geldt dat wij gemachtigd zijn alle reparaties uit te voeren, inclusief de garantiereparaties: defecten die zich voordoen binnen de garantietermijn. Maar ook daarna is uw apparatuur bij ons in vertrouwde handen, namelijk van hoogopgeleide vakmensen, die de apparatuur van Miele als geen ander kennen. Het grootste deel van de storingen wordt dan ook in één keer opgelost!

Datzelfde geldt zowel voor de Bosch service als voor de Siemens service, want ook voor deze merken zijn wij Select-Dealers. Alle reparaties worden uitgevoerd volgens de voorwaarden van Uneto-Vni, de brancheorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Service na de fabrieksgarantie

Bij de meeste grote namen in de witgoedbranche krijg je 2 jaar of meer fabrieksgarantie bij de aanschaf van een apparaat. Om verzekerd te zijn van uw garantie en serviceregeling dient u uw apparaat te registreren. Als er vervolgens een defect optreedt binnen die termijn, neemt u contact op met de dealer; de reparatie is dan doorgaans kosteloos.

Na die periode geldt echter een, soms pittig, voorrij- en onderzoekskostentarief. Ook de tijd die het kost om, vaak via internet, uw probleem opgelost te krijgen, kan verschillend uitpakken per dealer. Een vaste witgoedmonteur in de regio, zoals Kusters Elektro Service, bij wie consumentenservice hoog in het vaandel staat, is dan de perfecte oplossing.

Service van alle grote merken

Kusters Elektro Service, onze ervaren en goed opgeleide technici, doet er alles aan om u snel en vakkundig te helpen. Daarbij verzorgen wij graag de service van de diverse betere merken, zoals bijvoorbeeld de Atag service, waarbij het vooral draait om hoogwaardige kookapparatuur. Maar ook de Samsung service of de Baukecht service zijn bij ons in goede handen. Bent u op zoek naar een monteur voor keukenapparatuur, zoals de AEG service afdeling, de Etna service of de Pelgrim service? Ook dan staan wij graag voor u klaar.

De LG service van het innovatieve merk LG, ‘Life’s Good’, de Electrolux service met hun brede range aan witgoed apparaten en de Zanussi service zijn voor ons partners, waarvan wij de apparatuur door en door kennen. Uiteraard geldt dit eveneens voor de Itho service en de Asko service. Kortom, voor welk gerenommeerd merk u ook op zoek bent naar deskundige monteurs, voor een snelle en adequate oplossing van de storing van uw onmisbare apparaat bent u bij ons aan het juiste adres.