Witgoed reparatie

Doet uw wasmachine het niet, net nu u een wasje wilt draaien? Is uw ijskast kapot, of uw wasdroger? Bel dan met uw witgoedmonteur, Kusters Elektro Service, wij zorgen dat het probleem snel verholpen wordt door onze vakkundige witgoed service. Want wij repareren alle soorten en merken witgoed in Milsbeek en omgeving (Gennep, Heijen, Afferden, Beugen, Oeffelt, Ven-Zelderheide, Mook, Molenhoek, Malden, Groesbeek, Siebengewald, Boxmeer, Heumen, Ottersum). Zowel inbouw als vrijstaande apparaten, zoals koel- en vriescombinaties, wasmachines– en drogers, keukenapparatuur zoals magnetrons, ovens en kookplaten. De reparatie kan meestal bij u thuis uitgevoerd worden, of in de professionele werkplaats naast onze showroom.

Tijdig reparatie en onderhoud is belangrijk. Het zorgt ervoor dat uw was iedere keer weer schoon en fris uit uw wasmachine komt. Daarnaast verkleind het de kans op kosten met betrekking tot brand- en waterschade.

Sraar Kusters

Specialist

De witgoedmonteur bij u thuis

Als een van uw witgoedapparaten u plotseling in de steek laat, komt Kusters Elektro Service graag op korte termijn bij u langs, om de reparatie zo mogelijk direct te regelen. Daarbij wordt zorgvuldig gekeken naar het witgoed defect en de staat van uw apparaat. Als de reparatiekosten echter niet opwegen tegen de verwachte levensduur, dan overleggen we met u of het niet zinvoller is om een nieuw apparaat te kopen. In dat geval kunt u een vervangend apparaat uitzoeken in onze showroom, dat aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Zo worden er geen reparatiekosten in rekening gebracht, en bovendien bespaart u stroom, want witgoed is in de afgelopen jaren een stuk energiezuiniger geworden. Inbouwapparatuur meten wij altijd vooraf in, zodat uw nieuwe apparaat naadloos in de bestaande situatie bij u thuis ingebouwd kan worden. Uiteraard voeren wij dan tegelijk het oude witgoed af.

Kusters Elektro Service, specialist in witgoed

Als Select-Dealer van de betere merken witgoed, zoals Bosch, Siemens en Miele, zijn wij geautoriseerd alle reparaties uit te voeren, evenals de garantie-reparaties van Miele. Daarbij werken wij volgens de voorwaarden van Uneto-Vni, de brancheorganisatie waarbij wij als specialist zijn aangesloten. En doordat wij tevens via de grootste inkooporganisatie van Europa inkopen, kunnen wij concurrerend werken, en tevens het meest actuele aanbod op voorraad hebben. Zo kunnen wij probleemloos alle witgoed reparaties uitvoeren, zowel voor particulieren als bedrijven. Onze ervaren monteurs zijn deskundig opgeleid, zodat zij een storing vaak direct kunnen oplossen. En doordat zij op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen in de branche, kunnen zij u ook uitstekend adviseren bij uw witgoed onderhoud en bij nieuw witgoed kopen.

De monteurs van Kusters Elektro Service staan voor u klaar

Natuurlijk mag u ervan uitgaan dat uw wasmachine goed werkt, en dat uw ijskast lekker koud blijft, maar toch kan het gebeuren dat het apparaat opeens niet meer werkt. Dan is één telefoontje naar Kusters Elektro Service voldoende voor onze witgoed reparatie service, zodat uw probleem in no time verholpen wordt. Maar bij koelkasten, vriezers en wasdrogers is het soms beter die te vervangen, vanwege het beduidend lagere stroomverbruik. In dat geval is een goede witgoed aanbieding een mooie oplossing: niet alleen voordelig voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Op afspraak kunt u de totale collectie in onze showroom bekijken, waarbij wij u graag vakkundig adviseren. Want niet alleen voor al uw witgoed reparaties en advies, maar ook voor nieuw witgoed bestellen zijn wij graag uw vertrouwde partner.