Witgoed kopen

Als u op het punt staat een nieuwe wasmachine te kopen, is het zinnig u vooraf te oriënteren op de verschillende modellen en merken, die verkrijgbaar zijn, elk met zijn eigen mogelijkheden en specificaties. Soms zelfs zo veel, dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Op zo’n moment is het prettig als u terecht kunt bij een bedrijf, dat niet alleen de betere merken op voorraad heeft, maar u ook deskundig kan adviseren over de voor- en nadelen van de diverse typen.

Juist daarvoor kunt u uitstekend terecht bij Kusters Elektro Service, uw specialist in alle soorten witgoed. Wij nemen graag de tijd om alle mogelijkheden met u door te nemen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Dat geldt uiteraard niet alleen voor een wasautomaat kopen, maar bijvoorbeeld ook als u besluit een droogtrommel te kopen. Of welk ander stuk witgoed dan ook.

Bij ons krijgt u deskundig advies over het vulgewicht en energieverbruik. Alles afgestemd op uw wensen en behoeften.

Sraar Kusters

Specialist

Het complete witgoed assortiment

Tegenwoordig is het leven haast ondenkbaar zonder de juiste apparatuur in huis. Apparaten waar je eigenlijk niet zonder kunt, zoals een koelkast, wasmachine of oven. Maar doordat er zoveel keus is, wordt precies de juiste koelkast kopen soms best lastig. Want er zijn vrijstaande- en inbouwmodellen, grote koel-vriescombinaties of kleinere tafelmodellen. Of wilt u liever alleen een vrieskist kopen? Ook dat is mogelijk.

Ook een kookplaat kopen vraagt om specifieke keuzes. Wilt u een gaskookplaat kopen of liever een inductie kookplaat? Hetzelfde geldt voor combimagnetrons en ovens. Want een stoomoven kopen is iets heel anders dan een vertrouwde, traditionele oven kopen. Dat maakt nogal verschil. Ook bij een vaatwasser kopen heeft u graag deskundig advies van een specialist, die u objectief op alle ins- en outs wijst, zodat u in staat bent het meest geschikte type afwasmachine te kopen. Of wasdroger te kopen. Want u wilt er tenslotte lang mee doen!

Kusters Elektro Service, uw specialist in witgoed

Een magnetron kopen, een wasautomaat of een afzuigkap kopen: witgoed vereist de nodige informatie vooraf, door de verschillende mogelijkheden in bediening, die mede bepaalt of u er prettig mee kunt werken. Welke apparatuur u ook wilt aanschaffen, het is sowieso prettig u vooraf te oriënteren in onze showroom, zodat u zich een beeld kunt vormen van de mogelijkheden. Want elk type heeft zo zijn speciale aandachtspunten. Zo is het bij een koeling kopen van belang of u voldoende ruimte heeft om tevens een aparte vriezer te kopen. Misschien is een koelvriescombinatie kopen toch een betere optie… Net zoals een combimagnetron kopen of een combi oven kopen een dilemma kan zijn.

Deskundig advies

Kusters Elektro Service, uw vertrouwde witgoed specialist, geeft u graag deskundig én objectief advies over de apparatuur die u aan wilt schaffen. Bel dus vandaag nog voor een afspraak, zodat u een kijkje kunt nemen in onze showroom, waar u de meeste modellen met uw eigen ogen kunt zien. Daarbij staan wij uiteraard graag terzijde om u te informeren over alle mogelijkheden die er zijn. Zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw met zorg uitgezochte apparaat.