Reparatie

Wij repareren huishoudelijke apparaten en inbouwapparatuur , van alle merken. Tevens leveren wij witgoed van de “betere merken”. De witgoedreparatie vindt veelal plaats op lokatie. Wilt u uw apparaat komen brengen, dan kan dat ook, wij beschikken over een bedrijfsruimte van 300m2, deze is ingericht voor opslag, reparatie en showroom.

Mocht reparatie niet meer interessant zijn, bv. vanwege te hoge kosten i.c.m. leeftijd , kan er altijd gesproken worden over vervanging van het apparaat. In dat geval worden er geen reparatiekosten in rekening gebracht. Tevens kan er dan eventueel een afspraak worden gemaakt voor een bezoek aan onze showroom, die alleen op afspraak bezocht kan worden. ( ook ’s avonds)

Wilt u een reparatie laten uitvoeren of een verkoopgesprek bij u thuis aanvragen, dan kan dit via de telefoon of via het in te vullen formulier.

Inbouwapparaten die door ons worden ingebouwd, worden altijd door ons bij u thuis ingemeten.

Wij worden voortdurend op de hoogte gehouden van de laatste technische ontwikkelingen binnen ons vakgebied middels trainingen van de diverse merken.
Zo zijn wij o.a. geautoriseerd om voor Miele , MCS – reparaties uit te voeren. Dit zijn reparaties aan apparaten waarvan de eigenaar een extra garantievezekering bij Miele heeft afgesloten.

Tevens mogen wij garantiereparaties uitvoeren voor Bosch en Siemens . Wij zijn Select-Dealer van deze merken.

Alle reparaties en leveringen vinden plaats volgens de voorwaarden van brancheorganisatie Uneto-Vni, waar wij bij zijn aangesloten.
U kunt deze nalezen op https://www.uneto-vni.nl/

Wij repareren voor / leveren aan particulier, bedrijf en instelling.

Onze lijnen zijn kort , de afspraken helder.